tel.: +36 70 639 2000   |   e-mail: matyas.olah@archishade.hu    |   WWW.ARCHISHADE.HU    |   e-mail: laszlo.bodis@archishade.hu   |   tel.: +36 30 219 4740

ALUMARK

Az Alumark az Archishade saját márkaneve, melyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy vezető nyugateurópai és magyar gyártók, a magyar piacon leggyakrabban keresett termékei változatlanul magas minőségben, de kedvezőbb áron álljanak ügyfeleink rendelkezésére. Ez valójában azt jelenti, hogy maga a termék 100%-ban megegyezik az adott gyártó termékével, de a sok esetben drága márkanevet (és az ehhez tartozó marketingköltségeket) nem kell megfizetni.

Minden esetben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az Alumark termékek kizárólag nyugateurópai és magyar gyártók üzemeiben és nyugateurópai, valamint hazai forrásokból származó alkatrészekből kerüljenek összeszerelésre, mivel teljes mértékben elkötelezettnek érezzük magunkat ezen piacok irányába.

Az Alumark márkanév alatt kínált termékek köre az igények szerint folyamatosan bővül, és reményeink szerint középtávon ki fog terjedni az árnyékolástechnika majdnem minden területére.

honlap: www.alumark.hu