tel.: +36 70 639 2000   |   e-mail: matyas.olah@archishade.hu    |   WWW.ARCHISHADE.HU    |   e-mail: laszlo.bodis@archishade.hu   |   tel.: +36 30 219 4740

Atenád

Vállalkozási tevékenységünket 1997 januárjában, Budapesten árnyékolástechnikai késztermékek és azok alkatrészeinek kereskedelmével kezdtük meg. Ma, több mint 15 év távlatából visszatekintve elmondhatjuk, hogy cégünket gyakorlatilag országszerte ismeri és elismeri a szakma. Munkánk eredményeként büszkék lehetünk arra, hogy vállalkozásunk több mint harminc főt foglalkoztat és 2005 februárjától Dunakeszin, egy új építésű 3500 m2-es üzemcsarnokban végezhetjük tevékenységünket.

 A termékkínálatunkat a kezdetektől fogva csak magas minőségű, és kiforrt technológiával rendelkező termékekkel bővítettük, így mára olyan magas minőségű árnyékolókat kínálunk, mint a német Exte-Extrudertechnik Gmbh., a Lehr  ráépíthető redőnyrendszereit, az olasz design remekeit, mint a Laplisz,
vagy a Holland Sávrolót,  illetve a kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk a Heroal-Johann Henkenjohann Gmbh. termékeinek.
 
A technikai megbízhatóságon túl az elérhető árat is mindig szem elött tartottuk. A cégünk két alappillére a megbízhatóan magas minőségű termékkínálat, és a magas minőségű  ügyfélkezelés. Célunk, hogy termékeinket viszonteladói partnereinken keresztül közvetve jutassuk el lakossági és közületi ügyfelek részére. 
 
 
Honlap:  www.atenad.hu