tel.: +36 70 639 2000   |   e-mail: matyas.olah@archishade.hu    |   WWW.ARCHISHADE.HU    |   e-mail: laszlo.bodis@archishade.hu   |   tel.: +36 30 219 4740

Heroal

 A Heroal-Johann Henkenjohann Gmbh. a hőszigetelt (habkitöltéses) alumínium redőnylécek feltalálója, kifejlesztője, egyik piacvezető gyár az alumínium profilú rendszerek piacán. Kezdetben csak redőnyöket, és garázsajtókat, később már ablakokat, ajtókat, függönyfalakat, árnyékolókat, szúnyoghálókat, illetve napelemeket fejlesztett és gyártott. A cég több mint 800 magasan képzett szakembere folyamatosan dolgozik a termékfejlesztésen, és tökéletesítésen, így biztosítva világszerte több mint 3000 partnercégének sikerességét. 

A németországi viszonylatban is igényesnek számító cég, a partnereitől is megköveteli, hogy termékeit a HEROAL-tól megszokott minőségben közvetítsék, éppen ezért megtiszteltetés számunkra, hogy 2003 óta kizárólagos magyarországi viszonteladói lehetünk a cégnek. 

A HEROAL németországi verli, és hövelhofi gyáraiban hatalmas méretekben, és német szakemberek gondos felügyelete mellett folyik a termelés. 


Nemzetközi Honlap:  www.heroal.com
Magyar honlap  www.heroal.hu