tel.: +36 70 639 2000   |   e-mail: matyas.olah@archishade.hu    |   WWW.ARCHISHADE.HU    |   e-mail: laszlo.bodis@archishade.hu   |   tel.: +36 30 219 4740

RENSON

RENSON® - az ön partnere szellőzés - és árnyékolástechnikában


Az 1909-ben alapított RENSON® cég az innovatív megoldások terén is jelentős tapasztalattal rendelkezik és Európában méltán tartják számon a természetes szellőztetés és a napvédelem piacvezető, meghatározó szereplőjeként. A cég központja egy figyelemre méltó épületegyüttesben, az E 17-es autópálya, Kortrijk-Gent szakaszán, Waregemben (Belgium) található. Az épület jól működő példája az Egészséges Épület Koncepciónak, mely mintaként is szolgál és híven tükrözi a technológiai újításokat.

RENSON® fő célkitűzései közé tartozik az egészséges belső klíma megteremtése és az energia költségek csökkentése. Olyan termékek kerülnek kifejlesztésre és kereskedelmi forgalomba, melyek hozzájárulnak az alacsonyabb energia felhasználáshoz és környezetbarátok.

RENSON® - a teljes vertikum:

  • RENSON® saját K+F részlege az európai vezető kutató intézetekkel folyamatosan együttműködik, ennek eredményeképpen kerülnek kifejlesztésre az innovatív koncepciók és termékek.
  • A cég központja 75.000 m²-es területen található, így egy épületben került elhelyezésre a teljesen automata porszóró sor, eloxáló egység, Pvc fröccsöntés tervezés és szerszámgyártás, összeszerelő üzem és raktár. Ennek az integrációnak is köszönhetően a Renson a legjobb minőségű termékek gyártására képes.
  • A RENSON® cégközpontja, értékesítési és marketingirodája, üzeme Belgiumban található, de az Egyesült Királyságban és Franciaországban is rendelkezik gyárakkal és irodákkal. Ezen kívül egész Európát behálózó kereskedelmi irodákkal és világszerte képviseletekkel rendelkezik.
  • Képzett munkatársaink minden egyedi projektre az optimális megoldás kidolgozásában segédkeznek. Az építőiparban résztvevő szakemberekkel hosszú távú együttműködésre törekszik cégünk.

 A gyár honlapja: www.renson.be