tel.: +36 70 639 2000   |   e-mail: matyas.olah@archishade.hu    |   WWW.ARCHISHADE.HU    |   e-mail: laszlo.bodis@archishade.hu   |   tel.: +36 30 219 4740

Windowmaster

A WindowMaster A/S - mint Európa vezető beszállítója - termékeivel az épületek belső klímájának fenntartható szabályozását kívánja megvalósítani. Ezt a természetes szellőztetésen keresztül az épületek homlokzati- és tetőnyílászárói segítségével kívánja megvalósítani.
A termékek listáján egyaránt megtalálhatóak a természetes szellőztetés és a hő- és füstelvezető motorok és vezérlések. Termékeik megfelelnek az összes európai és magyar szabványnak.

A WindowMaster az Ön partnere a tervezéstől egészen a kivitelezésig!

A WindowMaster a VKR Group tagja, ez a cég csoport olyan kiváló cégeket fog össze, mint a Velux tetőtéri ablakok, VELFAC és Rationel ablak és homlokzati rendszerek, a Sonnenkraft, az Exhausto, a Monodraught és a Drexel und Weiss. A VKR Group világszerte több, mint 15.000 alkalmazottat foglalkoztat.
 

Honlap:

www.windowmaster.com

 

Az aktív ház. 2008-től kezdve a WindowMaster összesen 8 demo házat épített 5 európai országban együttműködve a VELUX, a VELFAC, a Sonnencraft és a Faber cégekkel. A házak mindegyike egyedi és hűen tükrözi az Aktív Házak minden jellemvonását. Kiváló példája az épületek alacsony energiafogyasztásának, az egészséges belső klímájának és a kimagasló építészeti teljesítménynek.
Az épületek elkészülte után mindegyikbe lakók költöztek be, hogy itt éljenek és dolgozzanak. Éljék mindennapi életüket. Tapasztalataik össze lesznek hasonlítva a WindowMaster által mért beltéri hőmérsékelt, energia fogysztás-termelés értékeivel.