tel.: +36 70 639 2000   |   e-mail: matyas.olah@archishade.hu    |   WWW.ARCHISHADE.HU    |   e-mail: laszlo.bodis@archishade.hu   |   tel.: +36 30 219 4740

Üdvözöljük!

Az Archishade Kft-t több, az építőipari kereskedelemben már tapasztalt, és ismert cég hívta életre, hogy hatékony támogatással segíthessék az építész partnereiket. Cégünk hiánypótló a piacon, hiszen az árnyékolás, a természetes szellőzés, a napenergia hasznosítás és ezek vezérlésének összefogásával kínál átfogó megoldást a természetes klímaszabályozásra. Ügyfeleink élvezhetik annak az előnyeit, hogy ezeket a területeket, egyedülálló módon, egyetlen szakértő csapat támogatásával gondolhatja át.

Célunk, hogy olyan épületek létrejöttében segédkezzünk, amelyekben a termesztés szellőzés és árnyékolás összehangolásával a klíma-szabályozás a lehető leghatékonyabb. Cégünk aktívan támogatja az építészeket ingyenesen igénybevehető tervezési segédlettel, internetes adatbázissal és tanácsadással egyaránt. A kivitelezés folyamán gondosan válogatott, és továbbképzett, állandó alvállalkozó csapatunk garancia a beépítés minőségére.

Partnereink között olyan Európa szerte elismert márkák szerepelnek, mint a Heroal, a Becker, a Renson, a Windowmaster, a Vestematic, vagy a hazánkban széles körben elismert Atenád Kft. Ezen cégek hírneve, és a saját meggyőződésünk is köt bennünket, hogy csak magas minőséget képviselő termékek kerüljenek be a dinamikusan fejlődő termékkínálatunkba.