tel.: +36 70 639 2000   |   e-mail: matyas.olah@archishade.hu    |   WWW.ARCHISHADE.HU    |   e-mail: laszlo.bodis@archishade.hu   |   tel.: +36 30 219 4740
Magas minőségű, külső és belső, textil télikert és teraszárnyékolók... [Bővebben]
Megnevezés Egy mező max. méreteMax. felület egy mezőnélSzélállóságSorolhatóság Tulajdonságok
Algarve<sup>®</sup>

Algarve® (164)

450 X 605 cm27,23 m2120 km/hKapcsolható (max. 600 X 600 cm)

Renson Algarve® 

 

Amennyiben önálló lábon álló, kerti vagy terasz megoldásban gondolkodunk, az Algarve® és a kibővített változatú Camargue®  árnyékoló lehet a megfelelő választás, melyek egyedi, vízelvezető lamellás tetőszerkezete - akárcsak az Algarve®  Roof - egy speciális technológiának köszönhetően a legnagyobb esőzésben is szárazzá teszik teraszunkat, miközben igényünk szerint szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét. 


A legújabb trendek szerinti letisztult formaviláguk nem pusztán hűsítő árnyékot ad, hangulatot és stílust is teremt kertünkben. Algarve®  árnyékoló esetén a választható oldalelemek csak külső rögzítéssel kapcsolódnak a szerkezethez, míg a Camargue®  árnyékolónál mindez rejtett módon, teljesen integrálva történik.  

 
Az innovatív Algarve®  lamellás-teraszárnyékoló rendszer tetejét alkotó almelláinak dőlészöge állítható, és zárt állapotban teljes mértékben vízhatlan. Még heves záporok esetén is hatékonyan vezetik el a rejtett vízelvezető csatornák a csapadékot a pillérekbe. Amikor eső után kinyitjuk a lamellákat, a csapadék elvezető rendszer a még rajtuk maradt vizet is az oldalsó csatornákba vezeti, hogy megvédje bútorainkat a lecsöppenő csapadéktól.
 
Az Algarve® szerkezet lamellával párhuzamos oldalát mm-es pontosággal gyártják az Ön számára. A lamellákra merőleges oldal (Pivot oldal) 21,5 cm-es méret lépcsőben választható (Max. 6050 mm).
 
 Az Algarve®  Classic Line egy klasszikus design elemekkel ellátott Algarve® , melyet klasszikus épületek teraszának lefedésére ajánlunk. Speciális vonalvezetéssel ellátott oszlopok és rusztikus bordűr párkánnyal kiegészített gerendázat jellemzi. 
 
Telepítés módjai:
  • Szabadon álló: 4 lábbal szerelve
  • Egy külső falhoz illesztve: 1; 2 vagy 3 lábbal felszerelve 
  • Falak közé telepítve: lábak nélkül (Algarve® roof)
  • Meglévő szerkezetre építve (Algarve® roof)

 

Amennyiben egy födém áttörést vagy meglévő tartó szerkezetet kívánunk maximálisan komfortossá tenni, az Algarve®  Roof a megoldás. Az Algarve® Roof egy különálló, lamellás tetőrendszer, mellyel szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét, miközben egy tökéletesen vízálló megoldást választunk. Ez a speciális csatornarendszer zárt állapotban elvezeti az esővizet, a sarkok felé irányítja, nem okoz beázást, csöpögést akkor sem, ha a vihar  után kinyílnak a lamellák.

 
 
Méretek: Max S (Él) 4000 mm X P (tengely) 6050 mm X H (magasság) 3000 mm / 0° dőlésszög / Sorolható
 
Színvilág: tetszőleges RAL színben struktúrált kivitelben (60-80 micron)
 
Üzemeltethetőség: Elekrtomos
 
Hóterhelés: Legfeljebb 110 Kg/m2
 
Szélállóság: Legfeljebb 120 km/h zárt lamellákkal
 
 
 

Bővíthető:

  • Lamellába vagy gerendázatba Integrált LED világítás
 

 

 


 

 

Prospektus:

Renson teraszárnyékolók prospektus

letöltés

Algarve ismertető

letöltés

Algarve roof ismertető

letöltés

Renson teraszárnyékolók ismertető

letöltés

 

Csomóponti rajzok:

Bővebb információkért, részletrajzokért forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

 

Árajánlat kérés erről a termékről

0 FtÁrajánlatba felvesz Árajánlat megtekintése

Egyéb ajánlott termékek

Camargue<sup>®</sup>

Camargue® (163)

T400 teraszárnyékoló

T400 teraszárnyékoló (141)

T500 teraszárnyékoló

T500 teraszárnyékoló (142)