Gyümölcsös termékcsalád

Liofilizált gyümölcs feltéteinknél az alapanyagul szolgáló gyümölcsökből csak a gyümölcs nedvességtartalma kerül kivonásra, a jellegzetes ízek koncentráltan megmaradnak, és az értékes vitaminok, ásványi anyagok sem vesznek el.
Ezek az egyedi módon feldolgozott gyümölcsök nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott tartósítószert, aromát, cukrot, színezéket, minden „eredeti" bennük, ráadásul nincs szezonjuk: az év bármely szakában képesek tökéletesen visszaadni az adott gyümölcs természetes zamatát.

Online store

Fűszeres termékcsalád

A csokoládék alapanyagául szolgáló kakaóbabok rengeteg, egymástól jól elkülöníthető aromát rejtenek magukban, amiket a táblák fűszerezésével tudunk a leghatásosabban előcsalogatni.
Csípős fanyarság, egzotikus kesernyésség vagy lágy, fahéjas krémesség – minden a felhasznált fűszereken múlik, amikhez karakterben hasonló feltéteket párosítottunk.

Online store

Magvas-gyümölcsös termékcsalád

A fehérjében és rostokban gazdag, olajos magvak és a természetesen eleven liofilizált gyümölcsök hosszan lecsengő, intenzív ízélményt hagynak maguk után, bármelyik csokoládéalapra is helyezzük őket.
A finoman szétomló gyümölcsök és a lágyan roppanó magok kombinációja felejthetetlen élményt kínál a szájnak.

Online store

Virágos termékcsalád

A virágos csokoládékkal gasztronómiai szinesztéziát valósítottunk meg: orrunkkal érezzük a rózsa, az ibolya és a jázmin illatát, a nyelven szétterülő válogatott feltétek pedig ezeket kiegészítve töltik meg a szájat és a garatot természetes, enyhén édeskés aromákkal.
Vigyázat: már egyetlen virágos kreáció kóstolása után is gyomorkorgásunk támadhat egy bokréta láttán.

Online store

Kreációk borokhoz

Csokoládé és bor - önmagukban is izgalmas ízvilágú gasztronómiai termékek, melyek egyenként is több száz különböző aromakomponenst kínálnak az ízlelőbimbóknak. Mi történik, ha ezeket társítjuk?
Olyan csokoládé összeéllításokat készítettünk neves borsommelier segítségével, mely összeállítások hasonló ízjegyekkel rendelkeznek, mint az adott típusú bor. A kóstolásnál érdemes az alábbi sorrendben haladni: először élvezzük a kézzel készült csokoládé egyedi látványát, textúráját és a bor színét, csillogását. Ismerkedjünk meg az ital aromájával, a csokoládé és a feltétek illatával.

Kortyoljunk egyet a borból, majd vegyünk a szánkba egy apró kockát az édességből, és adjunk neki néhány másodpercet szétolvadni, mielőtt ismét egy kis korty bort innánk rá.

Online store

Magvas termékcsalád

Csokoládé + mogyoró. Vagy mandula. Klasszikusok. Mi mégis egyedivé tettük őket: egyrészt ezeknek a rostban gazdag, egészséges és finom feltéteknek a mixelésével, másrészt a legkiválóbb alapanyagok használatával: a világ legjobbjának tartott piemonti mogyoróval vagy a sztárszakácsok által piedesztálra emelt brontei pisztáciával.

Online store

Kávés termékcsalád

A kávé és a csokoládé olyannyira rokonok egymással, hogy nevezhetnénk őket akár kuzinoknak is. Hasonló földrajzi összetevőkből származik alapanyaguk, és gyártási eljárásuk műveletei (például a pörkölés) is részben azonosak. Nem csoda hát, ha jól illenek egymáshoz.
Manapaság az ún. "tiszta" termékek a divatosak, például a "tiszta etióp", a "tiszta galapagosi" stb. Ugyanakkor a különböző termőhelyekről származó, különféle kávéfajtákból készülő keverékkávék is mindig is különlegesek maradnak, amelyeknél az alkotórészek kellemesen harmonizálnak egymással. A chocoMe kávés csokoládékreációk összeállításánál célunk az volt, hogy a kávészemek gazdag ízvilágának különböző árnyalatait mutathassuk meg.

Online store

Exkluzív termékcsalád

Csomagolásában és ízében is különleges, korlátozott ideig és mennyiségben elérhető exkluzív termékcsaládunk tábláin egyedi feltétek és ünnepi motívumok egyaránt megtalálhatóak.

Online store

Kreációk ehető arannyal

Bár a csokoládék illatát és ízvilágát nem befolyásolják, a táblákra helyezett valódi, 23 karátos aranyfüst mellett nem lehet szó nélkül elsétálni. Az reneszánsz bölcsőjéből importált legnemesebb feltéthez színben passzoló kreációkat készítettünk.

Online store

Díjak, kitüntetések